Gestalttherapie Voor wie? Werkwijze Voor verwijzers De folder Links Info

Wie is René Zimmerman
Ik ben geboren (1969) in Rotterdam en heb na mijn studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam binnen verschillende adviesorganisaties gewerkt als adviseur op het gebied van personeelsmanagement. Tevens ben ik zelf als HR-manager werkzaam geweest en heb ik in deze hoedanigheid met alle facetten van het personeelswerk te maken gehad.

Tijdens de uitoefening van deze functies heb ik in toenemende mate ook medewerkers buiten de eigen organisatie begeleid en gecoached. Tijdens deze coaching trajecten heb ik gemerkt dat binnen de coachingsvraag (die voornamelijk gericht is op de interactie tussen het individu en het werk) eveneens persoonlijke thema's van groot belang kunnen zijn. Teneinde ook cliënten met deze persoonlijke thema's te kunnen begeleiden, heb ik de opleiding tot Gestalt-psychotherapeut gevolgd. Deze Master-opleiding heb ik gedaan bij de ‘Nederlandse Stichting Gestalt’ in Amsterdam en Middlesex University in Engeland.

Naast coach en Gestalt-psychoterapeut ben ik eveneens werkzaam als Manager Personeel & Organisatie en Manager Economie & Facilitaire dienst binnen een ziekenhuis in Rotterdam.

Contact
René Zimmerman
030-6042444
06-46265298
info@praktijkzimmerman.nl

Locatie
De gesprekken worden gevoerd in de praktijkruimte in Utrecht of op locatie in Rotterdam.

Praktijkruimte:
Von Weberstraat 45
3533 EC Utrecht

routebeschrijving downloaden

versie 2.0 © Praktijk Zimmerman, Coaching & Gestalttherapie